Top of flop? De verkiezingsprogramma’s

Op 19 maart zijn de verkiezingen voor de gemeenteraad. Met nog enkele weken te gaan is de campagne in volle gang. Laat u zich leiden door de landelijke politiek of baseert u de keuze op de echte lokale onderwerpen? Wat zijn nu de plannen van al die deelnemende partijen en wat is het beste voor Kirchroa? Hieronder een handig overzicht met links naar alle verkiezingsprogramma’s en/of speerpunten:

Verkiezingen

Burgerbelangen      Speerpunten     Programma
Partij van de Arbeid     Speerpunten     Programma
CDA     Speerpunten     Programma
Lokaal Alternatief     Speerpunten
VVD Kirchroa     Speerpunten     Programma
Ons Kerkrade     Programma
Groen Links     Programma
Socialistische Partij     Speerpunten     Programma
D66     Speerpunten     Programma
1Parkstad.nl     Speerpunten
Ouderenpartij Kerkrade     Programma

Als er geen link achter de partij vermeld staat, hebben we geen programma of standpunten van betreffende partij kunnen vinden. Zijn die er wel? Laat het ons weten!

Veel leesplezier en op 19 maart aan u de keus!

 

3 gedachten over “Top of flop? De verkiezingsprogramma’s”

  1. Hiermee wil ik u doorgeven dat er inmiddels een programma van de Ouderenpartij Kerkrade te vinden is op bovengenoemde site.

    Met vriendelijke groeten,

    Hans van Beek

  2. Flop.

    Helaas is de gemeente Kerkrade al jaren , bekent om zijn uiterst lage verkiezingsopkomst! Het grote aantal deelnemende partijen zal hierop zeker niet bevorderlijk zijn. Waarom zijn de weinige mensen die wel politiek actief zijn niet in staat om samen de schouders onder de toekomst van Kerkrade te zetten? Als je alle partijprogramma’s doorneemt zijn er meer overeenkomsten dan verschillen ! Maar blijkbaar zijn de kerkraadse politiek actieven niet in staat om samen de schouders ergens onder te zetten. De komende periode 2014-2018 kan dan ook alleen maar uitmonden in een volgende FLOP.

Reacties zijn gesloten.